Tato stránka vysvětluje, jak natrvalo smazat svůj účet MONS a s ním související údaje, ať už aplikaci ještě máš nainstalovanou, nebo ne.
Otevři aplikaci, jdi do Profilu, přejeď úplně dolů a klepni na Smazat účet. Napiš potvrzovací slovo zobrazené na obrazovce. Tvůj účet se smaže okamžitě.
Napiš e-mail na hello@mons.training z e-mailové adresy přiřazené k tvému účtu a požádej o jeho smazání. Žádost ověříme a účet smažeme do několika pracovních dnů.
Smazání je trvalé a nelze ho vrátit zpět. Omezené záznamy si můžeme ponechat, pokud to vyžaduje zákon, například transakční záznamy pro účetnictví, po dobu vyžadovanou zákonem. Úplné podrobnosti o uchovávání údajů a tvých právech najdeš v Zásadách ochrany osobních údajů.
Koučské účty ruší na požádání náš tým, aby si klienti zachovali své programy. Pokud chceš zrušit koučský účet, napiš na hello@mons.training.